Onze leden betalen contributie. Dat is onze belangrijkste bron van inkomsten. En daar betalen we veel van: zaalhuur, vergoedingen voor trainers, wedstrijdkleding etc. Sommige uitgaven zijn echter te groot om van de contributie te betalen, en dus zijn we altijd op zoek naar sponsors.

Als vereniging verbinden we ons graag aan sponsors die onze sport en onze vereniging een warm hart toedragen. Die het belangrijk vinden om het lokale verenigingsleven te ondersteunen, en die waarde hechten aan het stimuleren van een teamsport. Als tegenprestatie zijn er diverse mogelijkheden, waaronder jouw bedrijfsnaam op onze wedstrijdkleding of je logo op onze website.

Interesse in sponsoring? Gaaf! Neem contact met ons op via sponsoring@hvhavana.nl of bestuur@hvhavana.nl en we maken snel een afspraak!