Hallo! Je kijkt nu naar de nieuwe website van HV Havana. Deze is nog niet helemaal gereed en compleet, maar we werken er hard aan om dat op korte termijn voor elkaar te krijgen. Het is de bedoeling dat deze site een belangrijke rol gaat spelen in de in- en externe communicatie, en als je ideeën hebt over hoe dingen anders en/of beter kunnen willen we dat graag weten. Voor nu een tweetal puntjes:

1. Belangrijk onderdeel is de agenda, waarin op termijn alle activiteiten, evenementen, trainingen, wedstrijden etc. kunnen worden teruggevonden. Heb je items die in de agenda moeten? Laat het weten!
  2. Zoals je kunt zien, heeft elk menu-item een aparte afbeelding. Dat zijn in sommige gevallen oude foto’s van HV Havana, in andere gevallen gratis te gebruiken foto’s die we online hebben gevonden. We zijn nog op zoek naar een Havanees die over het talent en de motivatie beschikt om mooie foto’s te maken, bijvoorbeeld van wedstrijden maar ook van de teams die dit seizoen spelen. Ben jij of ken jij diegene? We horen het graag!