Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Havana! Misschien vind je het fijn om eerst een paar keer mee te trainen voordat je definitief lid wordt. Je bent altijd welkom op een van onze trainingen.

De tijden en locaties waarop de jeugd traint vind je terug in de agenda (zie ook hiernaast). Het is wel fijn als je via bestuur@hvhavana.nl even laat weten dat je van plan bent mee te trainen, dan kunnen we je op een goede manier ontvangen.

Trouwens, goed om te weten: in de schoolvakanties traint de jeugd niet.

12 – 16 jaar

De C-jeugd traint op maandagavond en donderdagavond. Daarnaast spelen een jongens en meisjes C-jeugd teams (13 /14 jaar) in de competitie. Een reguliere zaalcompetitie seizoen loopt van oktober t/m begin april.

8 – 12 jaar

De D-jeugd traint op vrijwel dezelfde tijden als de C-jeugd. Daarnaast speelt een gemengd D-jeugd team (11 / 12 jaar) in de competitie, zodat je ook in het weekend lekker kunt handballen. Benieuwd naar de spelregels van een jeugdwedstrijd? Check deze presentatie

4 – 8 jaar

Wij verzorgen ook trainingen voor 4 – 8 jarigen. Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Neem dan contact op met info@hvhavana.nl. Neem gerust je vriendjes of vriendinnetjes mee. Leuk als je komt!

HV Havana C-jeugd
C-jeugd
HV Havana Meisjes C
Meisjes C