Afhankelijk van wat je bij Havana wilt gaan doen, bieden we een aantal opties voor contributie. Bij alle contributiebedragen is lidmaatschap van het NHV inbegrepen. De contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de ALV.

Havana hanteert een jaarcontributie. Dat betekent dat je altijd voor de duur van een jaar lid bent, je kunt dus niet tussentijds opzeggen. De contributie wordt in vier delen geïncasseerd.

Jeugd

1. De contributie voor de jeugd bedraagt dit seizoen €210. Daarvoor kun je tijdens het seizoen twee keer per week trainen én speel je competitie met je team.
  2. Voor de jeugd hebben we ook het proeflidmaatschap in het leven geroepen. Kijk hier voor meer informatie. Het proeflidmaatschap kost €20.

Senioren

1. Lijkt het je leuk om competitie te spelen, dan kun je aansluiten bij een van de teams. De contributie bedraagt dit seizoen €330 per jaar, dit is inclusief wedstrijden en twee trainingen per week.
  2. Wil je geen competitie spelen, maar vind je het wel leuk om mee te trainen? Dat kan! Je bent dan van harte welkom om mee te trainen. Misschien kun je eens meedoen aan een oefenwedstrijd, én je bent natuurlijk welkom bij al onze andere activiteiten, zoals een BBQ, ledenweekend, diner rouler en een beachhandbaltoernooi. De contributie bedraagt in dit geval €180.

Andere opties

Wil je niet handballen, maar wil je Havana wel steunen? Dan kun je voor minimaal €10,- per jaar donateur worden van Havana. Kijk hier voor alle sponsormogelijkheden.