Afhankelijk van wat je bij Havana wilt gaan doen, bieden we een aantal opties voor contributie. Bij alle contributiebedragen is lidmaatschap van de NHV inbegrepen.

Jeugd

1. De ‘standaard contributie’ wordt jaarlijks vastgesteld door de ALV. De contributie voor de jeugd bedraagt dit seizoen XXX. Daarvoor kun je tijdens het seizoen twee keer per week trainen én speel je competitie met je team.
  2. Voor de jeugd hebben we ook het proeflidmaatschap in het leven geroepen. Je kunt dan 2 maanden meedoen (trainen en wedstrijden) om je te laten overtuigen dat handbal helemaal het einde is. Stuur een mailtje naar bestuur@hvhavana.nl, dan ontvang je het aanmeldformulier voor een proeflidmaatschap. Het proeflidmaatschap kost €25.

Senioren

1. Lijkt het je leuk om competitie te spelen, dan kun je aansluiten bij een van de teams. De contributie bedraagt dit seizoen €XXX per jaar, dit is inclusief wedstrijden en twee trainingen per week.
  2. Wil je geen competitie spelen, maar vind je het wel leuk om mee te trainen? Dat kan! Je bent dan van harte welkom om mee te trainen. Misschien kun je eens meedoen aan een oefenwedstrijd, én je bent natuurlijk welkom bij al onze andere activiteiten, zoals een BBQ, ledenweekend, diner rouler en een beachhandbaltoernooi. De contributie bedraagt in dit geval €XXX.

Andere opties

Wil je niet handballen, maar wil je Havana wel steunen? Dan kun je voor minimaal €10,- per jaar donateur worden van Havana.