Wil je lid worden van HV Havana? Dat vinden we leuk! Via het aanmeldformulier (zie hieronder) kun je je als lid inschrijven. Vul dit formulier in en stuur het op naar bestuur@hvhavana.nl. Het formulier moet ondertekend zijn, dus we ontvangen hem het liefst ingescand retour.

Vragen of interesse?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden

Weet je al wel zeker dat je lid wilt worden? Vul dan een van onderstaande formulieren in en stuur het naar ons op. Het formulier moet worden ondertekend, dus we ontvangen het bij voorkeur getekend en ingescand per mail retour.

Contributie

Voor meer informatie over de contributiebedragen kijk je hier. HV Havana werkt met een jaarcontributie. Dat betekent dat je lid wordt voor de duur van een jaar, zonder mogelijkheid om tussentijds op te zeggen. Wil je je lidmaatschap beƫindigen? Doe dat dan voor 1 juni, anders blijf je nog een jaar lid dus moet je dus ook contributie betalen.

Geen lid, wel nieuwsgierig

Wil je op dit moment nog geen lid worden, maar wel op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, of volg het laatste nieuws op Facebook en Twitter.